Du er her:Forside/Høstgaven 2016

Høstgaven 2016

Høstgaven 2016
Gi her

Høstgaven 2016

Moren til Carlo er fortvilet over at alle snakker om sønnen som annerledes. – Jeg prøvde å fortelle alle at Carlo var normal, men når til og med legene på sykehuset sier at han ikke er det, blir det vanskelig. Vi har alltid prøvd å behandle han som et vanlig barn, forteller hun. I barnehagen blir Carlo behandlet som en normal gutt og dette er viktig for familien.

I Filippinene sitter guttene Carlo og Gian klare til å endelig begynne på skolen. Gian og Carlo er barn med spesielle behov og har fram til nå gått i en barnehage støttet av Misjonsalliansens givere. I Barnehagen har de blitt godt rustet til å møte skolehverdagen på en større skole med flere barn. Barnehagen legger et viktig grunnlag for alle barn, men for barn som Carlo og Gian har den vært helt nødvendig.

Barnehagelærer Anna er svært imponert over fremgangen til guttene de siste årene. –Guttene har hatt stor fremgang både sosialt og faglig. Nå sliter jeg med å klare å gi de den utfordringen de trenger og derfor er det på tide å begynne på skolen.

En utfordring er at skolene ofte har store klasser med få lærere og det er derfor vanskelig å følge opp barna med spesielle behov. Derfor jobber Misjonsalliansen mot en mer inkluderende utdanning. Lærere blir kurset i hvordan de skal tilrettelegge og se hver enkelt elev.

Misjonsalliansen ønsker å hjelpe mennesker som blir forsømt og diskriminert av samfunnet de lever i. Derfor satser vi spesielt på arbeid blant barn og unge som har spesielle behov.

Uten Annas tro på guttene, ville kanskje aldri Carlo og Gian vært klare for å bli skolegutter.

Vi tror på mennesker! Og vi tror på barn som Carlo og Gian! At de er skapt i Guds bilde og elsket av han. De fortjener å leve verdige liv, å få utfolde seg og å få bruke de egenskapene som Gud har gitt dem. 

1Jeg ønsker å gi til
Høstgaven 2016
Høstgaven 2016
<a class="action-button" href="http://www.misjonsalliansen.no/hva-kan-du-gjoere/gi-en-gave/vis-prosjekt/fundraising_cause/16503">Gi her</a>
2Hvor mye ønsker du å gi?
Beløp:
NOK
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på NOK eller mer.
 
3Din kontaktinformasjon
Adresse
Jeg aksepterer betingelsene for gaven
Les om betingelsene
Powered by Cornerstone